Przepisy

Biszkopt z rzodkiewką

Biszkopt z rzodkiewką

Autor: Marta

Kategoria:
Tagi:
poznaj inne przepisy

drukuj pobierz

 

Przygotowanie

Krok po kroku...

Białka ubijamy na sztywną pianę, cały ubijając dodajemy po żółtku , dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia oraz solą. Na końcu dodajemy pokrojoną rzodkiewkę oraz selera naciowego. Ciasta przekładamy na małą tortownicę i pieczemy 20-25 min w temp.170 stopni.

Ciasto najlepsze ze świeżym twarożkiem ze szczypiorkiem, pycha:)

Składniki

  • 3 jajka
  • 3/4 szkl. mąki
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1/2 łyżeczki soli
  • 6 rzodkiewek
  • mała łodyga selera naciowego

Twoja lista zakupów

Twoja lista zakupów jest pusta!

Znajdź produkty na stronie lub skorzystaj
z poniższej wyszukiwarki aby znaleźć Interesujące Cię produkty.



0
Do góry