slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd

Gdy coś chcesz chrupnąć, ale z głową!

Pistacje prażone solone

Przekąska doskonała – źródło błonnika pokarmowego i białka. Smaczny zamiennik chipsów!

Mieszanka studencka

Pyszna kompozycja rodzynków, orzeszków ziemnych blanszowanych, migdałów łuskanych i blanszowanych, orzechów laskowych i nerkowców.

Mieszanka nerkowiec - żurawina

Idealna przekąska, stanowiąca źródło błonnika pokarmowego. Masz smaka na snacka? To najlepszy wybór!

Szlachetna mieszanka orzechów

Miks orzechów laskowych i włoskich, nerkowców oraz blanszowanych migdałów. Idealna przekąska i doskonały dodatek do sałatek. Będzie pysznie!

Migdały prażone solone

Gdy chcesz coś na ząb, ale nie chcesz byle czego - wcinaj migdała prażonego! Na spotkanie ze znajomymi, na wieczór przed TV. Trudno się od nich oderwać!

Nerkowce prażone solone

Są tacy, dla których to największy przysmak ze snacków. Ilu chrupiących, tyle preferencji, ale jedno jest pewne – gdy raz po nie sięgniesz, sięgać nie przestaniesz! I dobrze – są źródłem białka oraz błonnika pokarmowego. Smacznego!

Orzechy włoskie

Łuskane orzechy włoskie – źródło magnezu oraz błonnika pokarmowego. Gdy potrzebujesz pysznych doznań, do schrupania z torebki lub dodania do ciasta!

Orzechy laskowe

Orzechy laskowe łuskane – małe orzechy a moc wartości! Stanowią źródło błonnika pokarmowego. Twój organizm się ucieszy!

Orzechy nerkowca

Orzechy nerkowca niesolone – łagodne w smaku, wspaniałe jako przekąska i dodatek do sałatek. Stanowią źródło białka, błonnika pokarmowego, magnezu oraz żelaza.

Orzechy brazylijskie

Zawierają wysoką zawartość błonnika pokarmowego oraz stanowią źródło magnezu i selenu. Pyszne, do sałatek, deserów, serów... Będzie Pani zadowolona!

Słonecznik łuskany

Niepozorne ziarenka, które warto dołączyć do codziennego menu. Stanowią źródło białka. Do sałatki (warto wcześniej podprażyć) lub jako szybka przekąska!

Pestki dyni

Stanowią źródło białka. Smaczne solo i jako dodatek do sałatek, zup, pieczywa... Urozmaicą Twoje kulinarne przygody!

Migdały

Migdały łuskane całe – chrupiąca przekąska oraz źródło błonnika pokarmowego, magnezu i cynku. Do spałaszowania solo lub sporządzenia pysznych wypieków. Zrobisz z nich pyszny napój roślinny!

Morele suszone

Słodka przekąska sama w sobie lub dodatek do dań, nie tylko słodkich. Stanowi również źródło błonnika pokarmowego.

Śliwki suszone

Śliwki suszone bez pestek – źródło błonnika pokarmowego. Na zimno, na ciepło, do dań słodkich i wytrawnych.

Rodzynki sułtańskie

Rodzynki wśród bakalii – małe, a niezwykle cenne. Stanowią również źródło potasu.

Daktyle suszone

Daktyle suszone bez pestek, pyszne na deser. Do podjadania prosto z torebki, bo któż ich nie lubi. Do wypieków, bo dosłodzone daktylami zamiast cukru, smakują pysznie!

Żurawina suszona

Całe owoce żurawiny, słodzone – w smaku słodko-kwaśne, dodadzą charakteru posiłkom i wypiekom! Zawierają błonnik pokarmowy. Smaczne wsparcie na cały aktywny dzień. Doskonałe do dań na słodko i na słono.