Jak powstają nasze specjały?
Mięso
prima sort
Bo nie każdy dostawca
może być naszym
Swojskie
pochodzenie
Bo kto by to zrobił lepiej
niż polscy masarze z dziada pradziada?
Prosty skład
Tu nie ma miejsca na glutaminian sodu,
fosforany ani karageny. A kysz!
Wędzone naturalnym
dymem
Sztuczne aromaty i barwniki
niech straszą gdzie indziej
Siwy dym, jakie to dobre!
Kiełbasa Głogowska
Robimy ją z wieprzowej szynki, w naturalnym jelicie. A wędzimy w wędzarni opalanej drewnem. Nie ma to jak tradycja!
Kiełbasa z Tradycyjnej Wędzarni
Średnio rozdrobnione mięso najwyższej jakości, a do tego sól, czosnek i pieprz. I tyle wystarczy, żeby smakowało jak dawniej. Czyli doskonale.
Schab Wiejski z Wędzarni
Pachnie, jak z przydomowej wędzarni, a mięso jest kruche i soczyste. Mmm... Przepis godny Mistrza!
Szynka Wiejska z Wędzarni
Smakowicie zabarwiona skórka, a w środku soczyste i aromatyczne mięso pachnące dymem. Prawdziwa duma masarza!
Boczek Wiejski z Wędzarni
Nasz sekret to idealna proporcja warstw tłuszczu i mięsa i... prostota!
Kiełbasa Śląska Premium
Tak wyważyliśmy smak, że zachwyci Cię i na zimno przy śniadaniu, i na gorąco - w bigosie albo na grillu.
Pasztet wieprzowy pieczony
Najwyższej jakości mięso, świeże warzywa, wyselekcjonowane przyprawy. Dowód na to, że warto kultywować kulinarne tradycje!
Pasztet z kurczakiem pieczony
Bez konserwantów, o niskiej zawartości tłuszczu i bez zbędnych ulepszaczy. Jak domowy!