Skąd bierze się niepowtarzalna jakość?
Ręcznie lepimy
Bo maszyna nie zrobi
tego od serca
Smaku sztucznie
nie wzmacniamy
Bo dobre składniki
bronią się same
Korzystamy z najlepszych
babcinych przepisów
Bo na kim się wzorować,
jak nie na Babci?
Nie patrzymy
na zagranicę
Bo gdzie szukać lepszych pierogów,
jak nie w Polsce
I jak tu się zdecydować? Tyyyle dobrego
Pierogi z mięsem
Dla prawdziwych mięsożerców: 81% mięsa w farszu
Pierogi z kapustą i grzybami
Uczta dla jarosza: 88% kapusty i grzybów w farszu
Pierogi ruskie z podsmażaną cebulką
Porządnie nadziane: 92% ziemniaków z twarogiem w farszu
Pierogi z serem (na słodko)
Ten smak przywołuje wspomnienia błogich czasów, gdy wszyscy byliśmy małymi wnusiami.
Pierogi z truskawkami
Kulinarna kwintesencja lata. Wspaniale owocowe - truskawkami nadziane po brzegi, od serca!
Krokiety z mięsem
Mięso przyrządzone po domowemu, zawinięte w dobrze wysmażone naleśniki. Tak się gotuje tylko dla najbliższych.
Krokiety z kapustą i grzybami
Tradycyjny, bogaty farsz i chrupiąca skórka. Nie ma to jak przepis przekazywany z pokolenia na pokolenie!
Zupa krem pomidorowa
Jak domowa, niezwykle wartościowa: 4 z 5 dziennych porcji warzyw.
Zupa ogórkowa
Smak dzieciństwa w zasięgu ręki: 2 z 5 dziennych porcji warzyw.
Zupa krem warzywna
Prawdziwie pełna jarzyn: 3 z 5 dziennych porcji warzyw.
Zupa krem brokułowa ze szpinakiem
Stawiamy na zdrowe zielone: 3 z 5 dziennych porcji warzyw.
Zupa krupnik z kurczakiem
Aromatyczna i pożywna: 1 z 5 dziennych porcji warzyw.