slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd

Skąd bierze się niepowtarzalna jakość pierogów i krokietów?

Ręcznie zwijamy
 

Bo maszyna nie zrobi
tego od serca

Wzmacniaczy smaku
nie dodajemy

Bo dobre składniki
bronią się same

Wiemy od babć
jak to powinno smakować

Bo to one są w tym ekspertkami, mają swoje sposoby

Nie patrzymy
na zagranicę

Bo gdzie szukać lepszych pierogów,
jak nie w Polsce

I jak tu się zdecydować? Tyyyle dobrego

Pierogi z mięsem

Dla prawdziwych mięsożerców: 81% mięsa w farszu

Pierogi z kapustą i grzybami

Uczta dla jarosza: 88% kapusty i grzybów w farszu

Pierogi ruskie z podsmażoną cebulką

Porządnie nadziane: 92% ziemniaków z twarogiem w farszu

Pierogi z serem (na słodko)

Gratka dla łasucha. Pysznie serowe, obiadowo‑deserowe!

Pierogi z truskawkami

Kulinarna kwintesencja lata. Wspaniale owocowe - truskawkami nadziane po brzegi, od serca!

Krokiety z mięsem

Wyborne mięso, ręcznie zawinięte w dobrze wysmażone naleśniki. Tak się gotuje tylko dla najbliższych.

Krokiety z kapustą i grzybami

Pyszny, bogaty farsz i chrupiąca skórka. Nie ma to jak sprawdzony przepis i polskie składniki!

Zupa krem dyniowa

Pełna jarzyn: 3 z 5 dziennych porcji warzyw.

Zupa krem pomidorowa

Wyśmienita i kremowa: 4 z 5 dziennych porcji warzyw.

Zupa ogórkowa

Lekko kwaskowa, mocno jarzynowa: 2 z 5 dziennych porcji warzyw.

Zupa krem brokułowa ze szpinakiem

Stawiamy na zdrowe zielone: 3 z 5 dziennych porcji warzyw.