slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd
slajdslajd

Skąd bierze się niepowtarzalna jakość?

Ręcznie lepimy
 

Bo maszyna nie zrobi
tego od serca

Smaku sztucznie
nie wzmacniamy

Bo dobre składniki
bronią się same

Korzystamy z najlepszych
babcinych przepisów

Bo na kim się wzorować,
jak nie na Babci?

Nie patrzymy
na zagranicę

Bo gdzie szukać lepszych pierogów,
jak nie w Polsce

I jak tu się zdecydować? Tyyyle dobrego

Pierogi z mięsem

Dla prawdziwych mięsożerców: 81% mięsa w farszu

Pierogi z kapustą i grzybami

Uczta dla jarosza: 88% kapusty i grzybów w farszu

Pierogi ruskie z podsmażaną cebulką

Porządnie nadziane: 92% ziemniaków z twarogiem w farszu

Pierogi z serem (na słodko)

Ten smak przywołuje wspomnienia błogich czasów, gdy wszyscy byliśmy małymi wnusiami.

Pierogi z truskawkami

Kulinarna kwintesencja lata. Wspaniale owocowe - truskawkami nadziane po brzegi, od serca!

Krokiety z mięsem

Mięso przyrządzone po domowemu, zawinięte w dobrze wysmażone naleśniki. Tak się gotuje tylko dla najbliższych.

Krokiety z kapustą i grzybami

Tradycyjny, bogaty farsz i chrupiąca skórka. Nie ma to jak przepis przekazywany z pokolenia na pokolenie!

Zupa krem pomidorowa

Jak domowa, niezwykle wartościowa: 4 z 5 dziennych porcji warzyw.

Zupa ogórkowa

Smak dzieciństwa w zasięgu ręki: 2 z 5 dziennych porcji warzyw.

Zupa krem warzywna

Prawdziwie pełna jarzyn: 3 z 5 dziennych porcji warzyw.

Zupa krem brokułowa ze szpinakiem

Stawiamy na zdrowe zielone: 3 z 5 dziennych porcji warzyw.

Zupa krupnik z kurczakiem

Aromatyczna i pożywna: 1 z 5 dziennych porcji warzyw.