Jak Babcie kochamJak Babcie kocham

Skąd bierze się niepowtarzalna jakość?

Ręcznie lepimy
 

Bo maszyna nie zrobi
tego od serca

Smaku sztucznie
nie wzmacniamy

Bo dobre składniki
bronią się same

Korzystamy z najlepszych
babcinych przepisów

Bo na kim się wzorować,
jak nie na Babci?

Nie patrzymy
na zagranicę

Bo gdzie szukać lepszych pierogów,
jak nie w Polsce

I jak tu się zdecydować? Tyyyle dobrego

Pierogi z mięsem

Dla prawdziwych mięsożerców: 81% mięsa w farszu

Pierogi z kapustą i grzybami

Uczta dla jarosza: 88% kapusty i grzybów w farszu

Pierogi ruskie z podsmażaną cebulką

Porządnie nadziane: 92% ziemniaków z twarogiem w farszu

Pierogi z serem (na słodko)

Ten smak przywołuje wspomnienia błogich czasów, gdy wszyscy byliśmy małymi wnusiami.

Pierogi z truskawkami

Kulinarna kwintesencja lata. Wspaniale owocowe - truskawkami nadziane po brzegi, od serca!

Krokiety z mięsem

Mięso przyrządzone po domowemu, zawinięte w dobrze wysmażone naleśniki. Tak się gotuje tylko dla najbliższych.

Krokiety z kapustą i grzybami

Tradycyjny, bogaty farsz i chrupiąca skórka. Nie ma to jak przepis przekazywany z pokolenia na pokolenie!