Przepisy

Tasiemki mango

Tasiemki mango

Autor: Justyna

Kategoria:
Tagi:
poznaj inne przepisy

drukuj pobierz

 

Przygotowanie

Krok po kroku...

  1. Mango umyć, obrać i pokroić na kawałki.
  2. Zmiksować owoc na gładką masę.
  3. Rozprowadzić puree z mango na płaskiej blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Starannie wygładzić- masa musi być równa, inaczej część będzie zbyt chrupiąca, a część niedosuszona.
  4. Rozgrzać piekarnik do 80 stopni C, suszyć około 2 godzin (długość będzie zależała od grubości masy).
  5. Wysuszoną masę ciąć na paski szerokości około 1 cm i zwijać w ruloniki.

Smacznego! 

Składniki

  • 1 dojrzałe mango

Twoja lista zakupów

Twoja lista zakupów jest pusta!

Znajdź produkty na stronie lub skorzystaj
z poniższej wyszukiwarki aby znaleźć Interesujące Cię produkty.



0
Do góry