Przepisy

Domowy hot dog amerykański

Domowy hot dog amerykański

  • 20 min. + gotowanie i pieczenie 10 min.
  • 4 os.
  • 250 kcal/os.
  • 3.60 zł/os.

drukuj pobierz



Przyrządzisz dzięki produktom

Lista zakupów

  • parówki z szynki - 4 szt.
  • bułka do hot dogów - 4 szt..
  • masło - 4 łyżeczki
  • pomidor - 1 szt.
  • zielony ogórek - 1 szt.
  • sałata - 8 liści
  • rzodkiewka - 8 szt.
  • czerwona cebula - 1 szt.
  • ketchup
  • majonez
  • musztarda
  • sos tatarski

Krok 1.

Bułki natnij wzdłuż, posmaruj masłem i podpiecz w nagrzanym piekarniku przez 4 min.

Krok 2.

Opieczone bułki posmaruj wewnątrz ketchupem, majonezem, wyłóż sałatą, plastrkami pomidora, ogórka, czerwonej cebuli i rzodkiewek.

Krok 3.

Włóż parówkę , polej ketchupem i sosem tatarskim. Smacznego!

Twoja lista zakupów

Twoja lista zakupów jest pusta!

Znajdź produkty na stronie lub skorzystaj
z poniższej wyszukiwarki aby znaleźć Interesujące Cię produkty.



0
Do góry