Przepisy

Jajka faszerowane ogórkiem, rzodkiewką i koperkiem

Jajka faszerowane ogórkiem, rzodkiewką i koperkiem

Autor: Justyna

Kategoria:
Tagi:
poznaj inne przepisy

drukuj pobierz

 

Przygotowanie

Krok po kroku...

Jajka ugotować na twardo, a następnie obrać ze skorupki. Przekroić na pół i wyjąć żółtka. Rzodkiewkę i ogórek drobno pokroić, wymieszać z jogurtem, żółtkiem i posiekanym koperkiem. Przyprawić do smaku.

Białka napełnić nadzieniem. Smacznego! (inspiracja/ źródło: książka Konrada Gaca- Kuchnia Fit)

Składniki

  • 2 jajka
  • 20 g ogórka
  • 1 rzodkiewka
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • pieprz, koperek do smaku

Twoja lista zakupów

Twoja lista zakupów jest pusta!

Znajdź produkty na stronie lub skorzystaj
z poniższej wyszukiwarki aby znaleźć Interesujące Cię produkty.



0
Do góry