Ser biały przekładamy do miseczki i rozgniatamy widelcem, rzodkiewki ścieramy na tarce o grubych oczkach, szczypiorek drobno siekamy. Wszystko razem mieszamy i doprawiamy do smaku pieprzem i solą, dodajemy tyle śmietany ile serek zabierze.
Składniki
20 dkg sera białego twarogowego
kilka rzodkiewek
pęczek szczypiorku
śmietana
sól do smaku
pieprz do smaku
Twoja lista zakupów
Twoja lista zakupów jest pusta!
Znajdź produkty na stronie lub skorzystaj z poniższej wyszukiwarki aby znaleźć Interesujące Cię produkty.
Szanowni Państwo, w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym.
Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej. Więcej w polityka prywatności >