Przepisy

Wiosenna sałatka jajeczna

Wiosenna sałatka jajeczna

Autor: Monika

Kategoria:
Tagi:
poznaj inne przepisy

drukuj pobierz

 

Przygotowanie

Krok po kroku...

Jajka ugotować na twardo. Wystudzić, obrać i pokroić w drobną kostkę. Rzodkiewki oczyścić i również pokroić w drobną kostkę. Dodać rozdrobnione kwiaty szczypiorku i wszystko wymieszać. Następnie połączyć z majonezem.

Można jeszcze nieco doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Podawać z pieczywem.

Składniki

  • 6 jajek
  • 300 g rzodkiewek
  • 2 garście kwiatów szczypiorku
  • majonez ok 2-3 łyżki
  • ewentualnie pieprz do smaku

Twoja lista zakupów

Twoja lista zakupów jest pusta!

Znajdź produkty na stronie lub skorzystaj
z poniższej wyszukiwarki aby znaleźć Interesujące Cię produkty.



0
Do góry