Przepisy

Sałatka z rzodkiewki

 

Przygotowanie

Krok po kroku...

Rzodkiewkę umyć i odciąć liście, następnie zetrzeć na drobnych oczkach tarki, jajka pokroić w kostkę i dodać do startej rzodkiewki, dołożyć posiekany szczypior oraz majonez. Do przygotowanych składników dodać sól, pieprz i delikatnie, ale dokładnie wszystko wymieszać.

Sałatkę podawać z dodatkiem pieczywa.

Składniki

  • 30 dag czyli około 2 pęczków rzodkiewki
  • 4 jajka na twardo
  • 1/2 pęczka szczypiorku
  • 1 łyżka majonezu
  • sól
  • pieprz

Produkty polecane

549

Jaja kurze

wielkość L / chowu klatkowego

349

Majonez Gigant

Twoja lista zakupów

Twoja lista zakupów jest pusta!

Znajdź produkty na stronie lub skorzystaj
z poniższej wyszukiwarki aby znaleźć Interesujące Cię produkty.



0
Do góry