Mając na uwadze troskę o bezpieczeństwo Klientów i Pracowników, wdrażamy konkretne rozwiązania. Pamiętajmy jednak, że odniosą powodzenie, tylko wtedy gdy wszyscy razem będziemy je stosować. Jesteśmy przekonani, że razem damy radę!

banner Wspólnie dbajmy o bezpieczeństwo

space

Utrzymuj min. 1,5 m odstępu w kolejce

food

Użyj naszych jednorazowych  rękawiczek, albo zdezynfekuj  ręce lub własne rękawiczki

payment

Polecamy
płać kartą płatniczą

knife

Lista zakupów zaoszczędzi twój czas i zmniejszy kolejki

knife

prosimy o zakrywanie
ust i nosa

knife

Nie dotykaj warzyw i owoców bez jednorazowych rękawiczek

knife

Pamiętaj, aby warzywa i owoce umyć lub obrać przed spożyciem

banner Codziennie dostarczamy produkty do sklepów

woman

Delikatesy Centrum są w całej Polsce częścią lokalnych społeczności.

To cieszy i jednocześnie zobowiązuje - nasi pracownicy niezmiennie każdego dnia dbają o to, by zapewnić Klientom dostęp do świeżych, wysokiej jakości produktów i najlepszą obsługę. To odpowiedzialne zadanie, szczególnie dzisiaj, gdy istotna jest nie tylko dostępność oferty, ale i bezpieczeństwo zakupów. Wiemy jednak, że warto się starać - dziękujemy, że jesteś z nami!

building

Dokładamy wszelkich starań, żeby wszystkie nasze sklepy były otwarte i jak najlepiej zaopatrzone. Jednak może się zdarzyć, że będziemy zmuszeni do czasowej zmiany godzin otwarcia. Prosimy o zrozumienie i sprawdzanie aktualnych informacji na liście sklepów:

Sprawdź godziny otwarcia Twojego sklepu
Niezależnie od sytuacji, w której się znajdujemy, każdego dnia zapewniamy
glove

Codzienne dostawy

space

Niskie ceny i promocje

payment

Codzienną dezynfekcję sklepu

food

Bezpieczeństwo klientów i pracowników

banner Jesteśmy dla Was

Mamy promocje dla każdego

Dziękujemy za Waszą odpowiedzialność

U nas pracują bohaterowie

Dbamy o bezpieczeństwo w sklepach

Pomagajmy sąsiadom

banner Warto wiedzieć

Jak przyrządzić idealnie chrupiący boczek - podpowiada szef kuchni Paweł Wątor

Jak przyrządzić najlepsza karkówkę z grilla - radzi szef kuchni Paweł Wątor

Kiełbasa śląska. Nacinać czy nakłuwać? Grillować powoli czy szybko - radzi szef kuchni Paweł Wątor

Jak wykorzystać siano do zadymiania potraw - radzi szef kuchni Paweł Wątor

Jak wykorzystać opiekacz z piekarnika jako odwrócony grill - mówi szef kuchni Paweł Wątor

Jak przygotować wędzone przyprawy w domu - radzi szef kuchni Paweł Wątor

Które produkty wybrać, by wydobyć aromat wędzenia - podpowiada szef kuchni Paweł Wątor

Jak opalić zioła i wydobyć smak grillowanych potraw w domu - radzi szef kuchni Paweł Wątor

Jak robić listę zakupów - podpowiada Ania Kęska, autorka bloga Ania Maluje

Jak przechowywać żywność - radzi blogerka Basia Szmydt